Reviews

Wow, alles klopte van begin tot eind. Een ervaring die mij écht altijd bij zal blijven. Van Sandra en haar lieve, prachtige paarden heb ik intense puurheid mogen ervaren in stilte. Zó waardevol. Nog steeds dankbaar en kom graag weer een sessie doen.

Angelina

Bijzonder hoe Sandra’s paard mijn merrie direct ‘doorgaf’. Ik voelde me bevrijd na een sessie in de kudde. Sandra komt snel tot de kern, dat werkte heel fijn voor mij.

Denise

De stilte met de paarden was prachtig en eigenlijk niet in woorden te vatten. Ervaren dat ook ik word gedragen in het leven is heel lastig voor mij maar na deze sessie werd het zo duidelijk dat ik geleid als gesteund word. Geweldig! De sessie werd prachtig begeleid door Sandra, Erg waardevol. Dank je wel mooie kudde , wat een mooie ervaring.

Seeta

Dank dat ik je kudde mocht ZIJN. Het gaf me veiligheid, warmte en liefde zonder vraag of oordeel waardoor de inzichten kwamen en het weer ging stromen in mij, inclusief de tranen die vloeide rijkelijk. Liefst was ik bij jullie gebleven. Mis jullie nu al.

Alma

In verbinding raken is toch niet zo vanzelfsprekend. Het paard spiegelde mij, dat was confronterend. Ik leerde zacht, ontspannen en liefdevol naar mezelf te kijken. Een leerzame ervaring rijker.

Wikkie

Als stel hebben wij SOTH bijgewoond, dat voelde als intens wonen in de stilte. Het heeft ons als stel en individu enorm gevoed.  Ieder beleefd het stilte moment voor zich maar de verbinding met de paarden en elkaar voelde zo sterk. Er zaten liefdevolle boodschappen in wat onze relatie nu nog sterker maakt. Dit intens fijne moment samen beleven gaat aan woorden voorbij. De beelden de geuren het contact, het komt allemaal nog regelmatig voorbij. We kunnen er opnieuw van genieten. Samen de stilte opzoeken was nieuw voor ons. Om zo een intens beleving aan elkaar en jezelf cadeau te doen is echt bijzonder, steunend, troostend, lollig en geeft echt een heerlijke energie boost. De begeleiding van Sandra was oprecht, oordeelvrij, vol aandacht en heel liefdevol. Echt een aanrader. Wij komen terug!

R. & M.

Wat een groot kado aan mijzelf!! Ik voelde me helemaal één met de kudde. Dat paarden mijn thema’s zo aan konden voelen was echt een verrassin. De paarden hebben mij op indrukwekkende wijze eenheid en onvoorwaardelijke liefde laten voelen. De reflectiecall achteraf heeft me ook echt geïnspireerd: de vertaling die Sandra mij gaf van het paardengedrag was helemaal raak. Ik denk er nog zo vaak aan terug. Woorden kunnen maar moeilijk uitdrukken hoe bijzonder deze ervaring was.
Estelle

Een uitje samen met mijn dochter. De manier waarop Sandra de kudde leidt is zo zuiver en harmonieus. Dat maakt de sessie echt onevenaarbaar in vergelijking met andere coaching en therapieen die ik heb gevolgd. De paarden hebben veel in mij los gemaakt. De nazorg van Sandra maakte dat ik eea kon duiden en inzichten kreeg.Sandra is een mooi mens met veel kwaliteiten. Zij werkt echt vanuit haar hart. Ook al zijn wij niet echt paardenmensen, het heeft zoveel indruk gemaakt dat ik deze sessie aan iedereen wil aanbevelen paardenmens of niet.
Esmeralda

Toen ik bij Sandra in de paddock stapte, wist ik eigenlijk niet goed wat te verwachten. Ik vind paarden spannend en intrigerend tegelijk. De uitleg over het contact met de paarden en de aanwezigheid van Sandra gaf me de veiligheid die ik nodig had. Langzaam kon ik mij steeds meer openstellen en ontstond er contact. Dat heeft mij veel gebracht. Zoals bijvoorbeeld het laatste zetje naar ‘ mijn plek’. Ik ging weg met nieuwe, positieve energie en ben echt dichter bij mezelf gekomen. Sandra gaf mij in het reflectie gesprek achteraf een aantal vragen mee die mij inspiratie gaven verder te gaan op mijn persoonlijke pad. Echt een aanrader.

Odet

Met jouw sterke intuïtie doorzie je snel situaties en daarom kun je zo goed aanreiken wat nodig is. Heerlijk hoe je blinde vlekken belicht. Sterk observerend, doortastend en altijd met een praktische oplossing.

Roos

Deze bijeenkomst was magisch vanaf het eerste moment. Ik kon zo intens genieten van de energie van de paarden om mij heen. De ervaring is zo prachtig begeleid door jou. Ook de connectie tussen de paarden en Sandra is zo voelbaar en inspirerend.

Geeta

Sandra heeft me geholpen hoe liefdevol afscheid nemen kan zijn. Ik kijk nu op verschillende manieren naar afscheid. Ik ben er echt rijker door geworden. Voor mij ben jij een geaarde Pippi Langkous.

Esther

Afgestemd, rustig en toch scherp. De gerichte en verdiepende vragen brachten mij écht verrassende inzichten. Zo fijn! Sandra, bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Martine